E-mail cím
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

Hozza létre fiókját most: Regisztráció

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló, 45/2014. (II. 26.)  Kormányrendelet szabályozása értelmében a Felhasználó a megrendelt termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Amennyiben élni szeretne elállási jogával, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén: a +36 30 226 8927 telefonszámunkon vagy az [javascript protected email address] email címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy elállási jogát nem gyakorolhatja

 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza: ilyennek minősülnek a fehérneműk, zoknik és harisnyák.
 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

Elállási joga természetesen fennáll a bontatlan csomagolású termékek vonatkozásában, ezeket részünkre visszaküldheti a következő feltételek fennállása esetén:

 • a termék sértetlen, eredeti csomagolásban, eredeti címkékkel ellátott
 • a terméket nem viselték, nem mosták ki, semmilyen egyéb módon nem vették használatba
 • a visszaküldési határidő a termék a kézhezvételétől számított 14 nap

Amennyiben Ön a fenti feltételeknek megfelelő terméket küld vissza részünkre, mi a termék vételárát Önnek a termék nagykereskedelmi raktárunkba való megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük. A visszafizetés a szállítási költségre abban az esetben vonatkozik, ha kiszállított csomag minden tétele visszaküldésre került. 

Felhívjuk figyelmét, hogy az áru visszaküldésével felmerülő postai költségek megfizetése minden esetben a vásárlót terheli. Javasoljuk, hogy a visszaküldött terméke(ke)t ajánlottan adja fel, arra az esetre, ha a küldemény elveszne, károsodna, vagy megrongálódna. A visszaküldött termék(ek) biztonsága a Vásárló felelőssége a postai címünkre való érkezéséig. Az esetleges szállítói hiányosságokért, pontatlanságokért az Eladó nem vállal felelősséget. 

 

Hogyan gyakorolhatja elállási jogát?

 1. Kérjük töltse ki az Adásvételi szerződéstől való elállás formanyomtatványunkat: letöltés. A kitöltött formanyomtatványt jutassa el hozzánk: vagy a csomagba helyezve, vagy emailben.
 2. A csomagba kérjük helyezze el a számla másolatát. 
 3. A csomagot kérjük az alábbi címre küldje:
  Solotex Kft.
  Pécs
  Hársfa út 37.
  7627

Semmilyen esetben ne küldje a csomagot utánvéttel, ilyen csomagot ugyanis nem áll módunkban átvenni.

Az elállási joggal kapcsolatos kérdéseire készségesen válaszolunk a +36 30 226 8927 telefonszámon.

MárkákLematexDonna B.C.PieraPier@menHubertusFerranoJ.Press