E-mail cím
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

Hozza létre fiókját most: Regisztráció

Segítő vásárlás

Webshopunkban megkezdjük a Fészek Kézművesház termékeinek értékesítését. Az itt  megvásárolható kézi szőtteseket és népi jellegű kerámiákat megváltozott munkaképességű, illetve fogyatékkal élő  emberek állítják elő. Felkérésükre örömmel segítünk értékesíteni termékeiket, biztosítjuk a webfelületet, koordináljuk és postázzuk a megrendeléseket. 

 A Kézművesház megkapta  a „SEGÍTŐ VÁSÁRLÁS” tanúsító védjegyet. Védjegy-engedély száma: SV19-101006. 
A Segítő Vásárlás program olyan minőségi magyar termékekre kívánja felhívni a figyelmet, amelyeket megváltozott munkaképességű emberek készítenek. Az ilyen termékek megvásárlásával Ön a megváltozott munkaképességű emberek munkahelyeinek megőrzését és új munkahelyek teremtését támogatja. Ha szeretne többet megtudni a Segítő Vásárlásról, kérjük látogasson el a www.segitovasarlas.hu oldalra.

Amennyiben webáruházunkban Segítő Vásárlás védjeggyel ellátott terméket vásárol, vásárlásról a bizonylatot a Fészek Kézművesház Bt. állítja ki, melyet e-mailben küldünk el Önnek. Az e-mail megnyitásakor lehet letölteni a számlát, melyet bankkártyával vagy utalással tud kiegyenlíteni, illetve lehetőség van utánvétes fizetésre is. Természetesen az ellenérték is a Fészek Kézművesház bankszámlájára érkezik.

Mivel a termékek mind egyedileg, kézzel készülnek így a  nem raktáron lévő cikkek szállítását 3 hetes szállítási határidővel tudjuk vállalni.

Amennyiben többet szeretne tudni a Fészek Kézművesházban folyó munkáról, kérjük látogasson el Facebook oldalukra.

Köszönjük segítő vásárlásukat:

a Solotex Kft. és a Fészek Kézművesház dolgozói

MárkákLematexDonna B.C.PieraPier@menHubertusFerranoJ.Press