E-mail cím
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

Hozza létre fiókját most: Regisztráció

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

Házhoz szállítás

A megrendelt termékek kiszállítását az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat illetve a Foxpost végzi. 
A szállítás határideje: 

  • amennyiben a megrendelt termék raktáron van és teljesíteni tudjuk rendelését, úgy az Ön megrendelése 3-5 napon belül kiszállításra kerül,
  • amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

(A Fészek Kézművesház Bt. kerámia termékeire vonatkozó eltérő szállítási információkat lásd lent a Kerámia házhoz szállítás pontban!)

A megrendelés értékétől függően a kiszállítás díja Magyarország egész területére: 

MPL Futárszolgálattal
0 - 10 000 Ft megrendelés esetén: 1900 Ft
10 001 Ft - 20 000 Ft értékű megrendelés esetén: 900 Ft
20 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

Foxpost házhozszállítással

0 - 20 000 Ft megrendelés esetén: 1900 Ft
20 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

Foxpost automatába

0 - 20 000 Ft megrendelés esetén: 1050 Ft
20 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

A kiskereskedelmi partnereinknek a kiszállítás díja bruttó 2000 Ft, 25 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig INGYENES.

A szállítás díja magában foglalja a csomagolási költséget is, ezért külön díjat nem számítunk fel.

A Magyar Posta a kiszállításokat munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között végzi, ezért kérjük szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol ebben az időszakban át tudja venni a csomagot (pl. munkahelyi cím). Kiszállítás hétvégén és ünnepnapokon nincs. 

Külföldre történő kiszállítás esetén a szállítási díj egyedileg kerül meghatározásra, ezért ha külföldi kiszállítást szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeinken.

Személyes átvétel

Nagykereskedelmi raktárunkban (7627 Pécs, Hársfa út 37.) lehetősége van megrendelését előzetesen egyeztetett időpontban személyesen átvenni. Amennyiben Ön a személyes átvételt választja, emailben értesítjük, amint rendelése átvehető.

Kerámia házhoz szállítás

A Fészek Kézművesház Bt. kerámia termékei sérülékenységük miatt kiemelt szállítási kategóriába tartoznak. Ezen termékek házhoz szállítása törékeny áruként Foxpost futárszolgálattal történik. A szállítás határideje:

  • amennyiben a megrendelt termék raktáron van és teljesíteni tudjuk rendelését, úgy az Ön megrendelése 3-5 napon belül kiszállításra kerül,
  • a raktáron nem lévő illetve egyedi igény alapján készülő kerámia termékek kiszállítási határideje 3 hét.

A kerámiák kiszállítás díja Magyarország egész területére:

Banki átutalás illetve bankkártyás fizetési mód esetén értékhatártól függetlenül: 3000 Ft
Utánvétes fizetési mód esetén értékhatártól függetlenül: 3200 Ft

Fizetési információk

A fizetés történhet: 

Házhoz szállítás esetén:

  • Utánvéttel - ebben az esetben a termék átvételekor kell kifizetni a megrendelést.
  • Banki átutalással - ebben esetben a megrendelés beérkezése után ellenőrizzük, hogy biztosan van a megrendelt termék raktáron, elküldjük Önnek a fizetési információkat (a bankszámla számot és azonosítót) tartalmazó emailt. Amint a bankszámlánkon jóváírásra kerül a megrendelt áru ellenértéke, mi elküldjük Önnek a megrendelt terméket és értesítjük a szállítás várható időpontjáról.
  • Bankkártyás fizetéssel - CSAK KERÁMIA TERMÉKEK ESETÉN! A Fészek Kézművesház Bt. termékeinek vásárlásakor e-mailben küldjük el a számlát Önnek. A számla letöltése után a „go to costumer account” vagy „ vevői fiók” ikonra kattintva megnyílik a bankkártyás fizetés lehetősége az OTP Simplepay rendszerén keresztül. A fizetés megtörténtéről azonnali értesítést kapunk. Ezután elküldjük Önnek a megrendelt terméket és értesítjük a szállítás várható időpontjáról.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelés összegéhez. A solotex.hu webáruházban a zokni, fehérnemű és harisnya termékek ára tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA), vagyis a feltüntetett árak bruttó árak.

A Fészek Kézművesház Bt. alanyi adómentes ÁFA értékesítés szempontjából, így a Fészek Kézművesház Bt. termékei esetén (a kezmuveshaz.solotex.hu oldalunkon) az áraknak ÁFA tartalma nincs. 

Személyes átvétel esetén:
Amennyiben Ön a személyes átvételt választotta, megrendelésének ellenértékét készpénzben tudja kifizetni a személyes átvételkor. 

Ha a termékekkel, a fizetéssel vagy a szállítással kapcsolatban kérdése lenne, hívjon minket a +36 30 226 8927-es telefonszámon, vagy keressen minket emailben az [javascript protected email address]-n!

MárkákLematexDonna B.C.PieraPier@menHubertusFerranoJ.Press