E-mail cím
Jelszó
Elfelejtette jelszavát?

Még nem regisztrált?

Hozza létre fiókját most: Regisztráció

Viszonteladóknak

Tisztelt Kereskedő!

Oldalunkon minden regisztrált felhasználó alaphelyzetben kiskereskedelmi árakat lát - kereskedő partnereink számára azonban kedvezményes, viszonteladói árakat biztosítunk! Viszonteladói partnerünk az lehet, akinek fő tevékenységi körébe tartozik a ruházat kiskereskedelem.
A viszonteladói regisztráció lépései a következők:

  • kérjük kattintson a képernyő jobb felső részén található Belépés menüpontra
  • a felbukkanó ablakban kattintson jobb oldalon a Regisztráció menüpontra
  • kérjük töltse ki a Regisztrációs űrlapot - felhívjuk figyelmét, hogy viszonteladóknak a regisztráció során az adószám megadása kötelező!
  • kérjük, a regisztráció után küldje el nekünk vállalkozói igazolványa vagy cégkivonata másolatát faxon (+36 72 331 400)  vagy e-mailben ([javascript protected email address]), ennek beérkezése után állítjuk be az Ön fiókjához tartozó viszonteladói árengedmény mértékét (amennyiben a feltételeknek megfelel).

A viszonteladói regisztációt követően kérjük lépjen be az oldalra: ekkor Önnek már a kedvezményes, viszonteladói bruttó árak jelennek meg. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük keressen minket a +36 30 226 8927 telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a fejlécben található Kapcsolat menüpont alatt. Kellemes vásárlást kívánunk!

MárkákLematexDonna B.C.PieraPier@menHubertusFerranoJ.Press