Szállítás és fizetés

Szállítási információk

Házhoz szállítás / Csomagautomata 

A megrendelt termékek kiszállítását az MPL (Magyar Posta Logisztika) futárszolgálat illetve a Foxpost végzi. 

A szállítás határideje: 

amennyiben a megrendelt termék raktáron van és teljesíteni tudjuk rendelését, úgy az Ön megrendelése 3-5 napon belül kiszállításra kerül,

amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

A megrendelés értékétől függően a kiszállítás díja Magyarország egész területére: 

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:
0 - 10 000 Ft megrendelés esetén: 2490 Ft
10 001 Ft - 25 000 Ft értékű megrendelés esetén: 1490 Ft
25 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft
A megrendelt termékek kiszállítását a Magyar Posta végzi munkanapokon 8.00-17.00 óra között, ezért kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időszakban át tudja venni a csomagot (pl. munkahelyi cím). 

MPL Postapontra:
0 - 50 000 Ft megrendelés esetén: 1990 Ft
50 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

MPL csomagautomatába:
0 - 50 000 Ft megrendelés esetén: 1990 Ft
50 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

Foxpost automatába:

0 - 20 000 Ft megrendelés esetén: 1360 Ft
20 001 Ft feletti megrendelés esetén: 0 Ft

A szállítás díja magában foglalja a csomagolási költséget is, ezért külön díjat nem számítunk fel.

A Magyar Posta a kiszállításokat munkanapokon 8.00 – 17.00 óra között végzi, ezért kérjük szállítási címként olyan címet adjon meg, ahol ebben az időszakban át tudja venni a csomagot (pl. munkahelyi cím). Kiszállítás hétvégén és ünnepnapokon nincs. 


A kiskereskedelmi partnereinknek a kiszállítás díja bruttó 2800 Ft, 30 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig INGYENES.


Külföldre történő kiszállítás esetén a szállítási díj egyedileg kerül meghatározásra, ezért ha külföldi kiszállítást szeretne kérni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk megadott elérhetőségeinken.

Személyes átvétel

Nagykereskedelmi raktárunkban (7627 Pécs, Hársfa út 37.) lehetősége van megrendelését előzetesen egyeztetett időpontban személyesen átvenni. Amennyiben Ön a személyes átvételt választja, emailben értesítjük, amint rendelése átvehető. A személyes átvétel ingyenes.

Fizetési információk

A fizetés történhet: 

MPL házhoz szállítás ill. Foxpost automatába kiszállítás esetén:

Utánvéttel - ebben az esetben a termék átvételekor kell kifizetni a megrendelést.

Banki átutalással - ebben esetben a megrendelés beérkezése után ellenőrizzük, hogy biztosan van a megrendelt termék raktáron, elküldjük Önnek a fizetési információkat (a bankszámla számot és azonosítót) tartalmazó emailt. Amint a bankszámlánkon jóváírásra kerül a megrendelt áru ellenértéke, mi elküldjük Önnek a megrendelt terméket és értesítjük a szállítás várható időpontjáról.

A szállítási költség automatikusan hozzáadódik a rendelés összegéhez. A solotex.hu webáruházban a zokni, fehérnemű és harisnya termékek ára tartalmazza az általános forgalmi adót (ÁFA), vagyis a feltüntetett árak bruttó árak.

Személyes átvétel esetén:

Amennyiben Ön a személyes átvételt választotta, megrendelésének ellenértékét készpénzben tudja kifizetni a személyes átvételkor. 

Ha a termékekkel, a fizetéssel vagy a szállítással kapcsolatban kérdése lenne, hívjon minket a +36 30 226 8927-es telefonszámon, vagy keressen minket emailben az []-n!

Lematex
Donna B.C.
Piera
Pier@men
Hubertus
Ferrano
J.Press
Herbert Professional Socks